De onderdelen van de sectie 'backlinks'

In deze widget vind je de informatie over de links naar je website. Links naar je website zijn vaak doorslaggevend voor je ranking in de zoekmachines.

Let op: links worden niet realtime opgenomen, eerst moet Google de websites indexeren. Meestal is dit wel binnen 2-3 dagen, tenzij je heel weinig nieuwe content op je website plaats, dan kan het langer duren.

In het horizontale submenu vind je 6 menu-items

• Summary: dit geeft je direct een goed beeld van je linkprofel
  • Links: hier vind je alle links naar je website inclusief anchor text (de tekst waarvan een link naar je website is gemaakt en de Trust en Citation Flow (zie https://nl.majestic.com/support/glossary)
  • Referring domains: een overzicht van de domein die naar je website linken. Inclusief het aantal links vanaf dat domein naar je website
  • Anchors: een overzicht van alle anchor texts
  • New: nieuwe links inclusief datum
  • Lost: links die je 'kwijtgeraakt' bent inclusief datum en de reden (meer over de subsectie 'lost')