Als je bij ons WordPress hosting hebt afgenomen krijg je nadat de website op het testdomein is goedgekeurd een ip-adres wat je aan je domeinnaam kan (laten) koppelen.

Na het wijzigen van de DNS is je (nieuwe) website meestal binnen 2 -12 uur voor iedereen zichtbaar.

Wat is DNS?

DNS staat voor Domain Name System (DNS). Het is het hele systeem dat domeinnamen vertaalt in IP-adressen. Wanneer heers.nl wordt ingetypt, maakt je computer een verbinding met een DNS-server. Daarin staat, voor elke domeinnaam, het IP-adres dat eraan gekoppeld is.