E-mail en domeinnamen

Onze core-business is online marketing. We ontwerpen en ontwikkelen effectieve websites en zorgen voor relevante bezoekers en conversie. Hosting doen we alleen omdat we ontevreden waren over veel hosters en snelheid een factor is voor zoekmachine optimalisatie en conversie.

Geen e-mail en domeinnamen omdat:

• E-mail en domeinen zorgen voor veel administratie en communicatie, waardoor het commercieel alleen verantwoord is als je heeeeel veel volume hebt.
  • Mensen die van e-mail en domeinnaamregistratie houden zijn hele andere mensen dan online marketeers ;)
  • We willen onze tijd graag steken in waar we goed in zijn en dat is online marketing.