Hoe geef ik Heers toegang tot mijn Google Ads account?

Voor een scan van je Google Ads account (voorheen Google AdWords) stuur je ons je account ID, deze vind je rechts bovenin je scherm wanneer je inlogt op http://ads.google.com/.

Wij sturen je daarna een uitnodiging vanuit ons Manager Account. Je blijft op deze manier zelf eigenaar van je account.

Zodra de uitnodiging is verstuurd zie je dit weer rechts bovenin je scherm (in Google Ads) onder:

Tools > Toegang tot accounts > Manager

Wil je niet verder met ons (ondenkbaar natuurlijk) dan kun je ons daar weer verwijderen. Jij blijft altijd eigenaar van het account.

D.m.v. het Manager Account kan Google in de gaten houden hoe we presteren voor onze klanten.

Vind je dit te lastig? Voeg ons dan via traffic@heers.nl toe als gebruiker met alle rechten en dan doen we het zelf.

Wil je wel een scan van ons maar kun of wil je ons geen (tijdelijke) toegang geven? Stuur ons dan de rapportages van de laatste 3 maanden in .pdf formaat.

We willen dan graag de volgende rapporten:

• campagnes;
  • advertentiegroepen;
  • advertenties;
  • zoekwoorden;
  • indien van toepassing: plaatsingen, productgroepen

• Related Articles

• De 4 zoektypen in Google Ads

Google en Bing maken onderscheid tussen deze vier verschillende zoektypen: Exacte zoekwoorden Woordgroepen Brede zoekwoorden (en gemodificeerde brede zoekwoorden) Negatieve zoekwoorden Exacte zoekwoorden Exacte zoekwoorden zijn de meest specifieke ...