Toegang verlenen tot je Facebook advertentieaccount

Stap 1

Controleer of je advertentieaccount voor Facebook goed is ingesteld.

Ga naar business.facebook.com

1. Selecteer rechtsboven bedrijfsinstellingen
  2. Selecteer links advertentieaccounts
  3. Selecteer ‘Toevoegen’ en ‘Nieuw advertentieaccount aanmaken’
  4. Selecteer naam, tijdzone en munteenheid
  5. Koppel advertentieaccount aan je eigen bedrijfsmanager. (bovenste optie)
  6. Selecteer welke personen je wilt toevoegen aan je advertentieaccount.
  7. Selecteer betalingsmethode toevoegen

Gefeliciteerd! Je hebt een advertentieaccount

Optie 1

• Stap 1. Wij versturen een uitnodiging voor toegang tot het advertentie account.
  • Stap 2. Accepteer deze uitnodiging via business.facebook.com → bedrijfsinstellingen

Optie 2

• Stap 1. Ga naar business.facebook.com → bedrijfsinstellingen
  • Stap 2. Selecteer links 'advertentieaccounts'
  • Stap 3. Voeg partner toe
  • Stap 4. Voeg bedrijfs ID van Heers toe: 341156780115059 óf genereer een link om te delen
  • Stap 5. Selecteer de optie ‘Advertentieaccount beheren’
    • Related Articles

• Toegang verlenen tot je LinkedIn pagina

Optie 1 Ga naar je LinkedIn pagina Selecteer rechtsboven ‘Tools voor beheerders’ Selecteer bij Instellingen ‘Beheerders beheren’ Een nieuwe beheerder toevoegen. Let op. Alleen connecties kunnen toegevoegd worden als beheerder. Dit gaat altijd op ...