Wat is het marketing dashboard?

Via klanten.heers.nl kunnen onze online marketing klanten in een overzichtelijk dashboard vrijwel alle data rondom hun online campagnes zien. Zaken die hier inzichtelijk worden weergegeven zijn:

• Rankings in Google en Bing
  • Links naar je website
  • Linkprofielen van de concurrentie
  • Bezoekers, conversies en nog veel meer vanuit Google Analytics
  • Data uit Google Search Console
  • Een Site Audit die fouten, waarschuwingen en meldingen m.b.t. de techniek van je website weergeeft
  • Data uit Google My Business
  • Rapportages vanuit Bing en Google Ads
  • Overzicht van je likes, volgers, reacties etc. voor je social media kanalen
  • Overzicht van je mail-campagnes
  • etc.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via deze link.