WordPress hosting

Wij leveren zelf de snelste WordPress hosting van Nederland. Dit doen we omdat snelheid een factor is voor je vindbaarheid in de zoekmachines (SEO) en voor de gebruikerservaring (en dus conversie).

Onze servers zijn speciaal ingericht voor WordPress. We doen geen domeinen en e-mail, dit kan gewoon bij je huidige leverancier blijven. Wij focussen ons op onze specialiteiten WordPress, SEO en conversie.

Er zijn enkele hostingpartijen waar wij geen websites zullen plaatsen of onderhouden:

• Versio
  • Strato
  • Mijndomein
  • Robohost

Mocht je toch je website door ons willen laten maken of laten onderhouden dan adviseren we je over te stappen naar ons of 1 van onze partners.

Voor meer info: mail ons.