Gebruikers beheren

Als je voldoende rechten hebt kun je gebruikers beheren via:

Gebruikers

1) Gebruiker bewerken: klik op bewerken onder de naam van de betreffende gebruiker in het overzicht

2) Gebruiker verwijderen: klik op verwijderen onder de naam van de betreffende gebruiker in het overzicht

3) Gebruiker aanmaken: klik op 'nieuwe toevoegen' in het menu of bovenaan de pagina in het gebruikersoverzicht.

Aanmaken, minimale vereisten

• Geef de gebruikersnaam op
  • Geef het e-mailadres van de gebruiker op
  • Geef de gebruiker een rol (we adviseren zo min mogelijk mensen beheerder te maken, redacteur is voldoende om content te kunnen plaatsen en wijzigen)
  • Vink het vakje 'gebruikersmelding versturen' aan als je het wachtwoord in een separate mail aan de nieuwe gebruiker wilt sturen.
    • Related Articles

• Inloggen / Wachtwoord vergeten

Om je WordPress site te kunnen beheren, moet je eerst inloggen. Om in te loggen ga je naar voorbeeld.com/wp-admin (in sommige gevallen heb je van ons een apart login adres gekregen) Voorbeeld.com vervang je uiteraard met jouw eigen domeinnaam. Dit ...