Inloggen / Wachtwoord vergeten

Om je WordPress site te kunnen beheren, moet je eerst inloggen. Om in te loggen ga je naar voorbeeld.com/wp-admin (in sommige gevallen heb je van ons een apart login adres gekregen)

Voorbeeld.com vervang je uiteraard met jouw eigen domeinnaam.

Dit adres brengt je naar het onderstaande scherm:

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Vink “deze gegevens onthouden” aan als je iedere keer automatisch ingelogd wil worden als je je website bezoekt. Wel zo handig wanneer je je site regelmatig gaat updaten!

Als je een foutmelding krijgt, klik op de 'wachtwoord vergeten' link onder de invulvelden om je wachtwoord opnieuw in te stellen.