Wat hebben we van je nodig voor we kunnen starten met de (nieuwe) website?

Wat hebben we van je nodig voor we kunnen starten met de (nieuwe) website?

1) Akkoord op ons voorstel

Zonder akkoord op ons voorstel kunnen we je project helaas niet inplannen.

2) Content first

Zonder de definitieve content (beeld en tekst) voor de nieuwe website kunnen we niet aan het ontwerp beginnen. Aan de ene kant krijg je de best mogelijke website als die ontworpen wordt vanuit het verhaal dat je wilt vertellen. Aan de andere kant levert content altijd problemen met het ontwerp op als er achteraf pas over de content nagedacht gaat worden.

Een belangrijke reden met oog op de planning is dat content altijd de bottleneck in een project is. Vaak zijn websites technisch al maanden opgeleverd voordat de definitieve content er is, dit levert aan onze kant te vaak problemen in de planning op omdat de livegang van een website op de planning blijft zweven.

Dat betekent dus dat we pas beginnen als:

• we de definitieve foto's hebben
  • we de definitieve webteksten hebben

Die al jaren uitgestelde fotoshoot moet dus echt ingepland worden voor wij gaan starten ;)

Uiteraard kunnen wij je helpen om tot de ideale content te komen door met elkaar een contenstrategie op te stellen en o.b.v. die strategie de juiste content te creƫren.

3) Huisstijl

Voor we kunnen ontwerpen hebben we de huisstijlgids en elementen nodig zoals logo(s), lettertypen, kleuren etc..